skip to main content

Poštovani kupci i poslovni partneri!

Tehnix d.o.o.

Kompanija TEHNIX vodeća je eko industrija u ovom dijelu Europe za projektiranje, proizvodnju, servisiranje strojeva i opreme koji su u funkciji zaštite okoliša.Velike proizvodne mogućnosti, stalna prisutnost na domaćem i svjetskom tržištu, zadovoljstvo dosadašnjih kupaca, inoviranje – usavršavanje proizvoda te siguran i dugotrajan vijek garancija su uspjeha kompanije TEHNIX koja je uvijek siguran i dobar partner u rješavanju Vaših ekoloških potreba.

Zajedno sa Vama unaprijedit ćemo budućnost. Kompanija je organizirana, osposobljena i primjenjuje poslovne sustave ISO 9001 i ISO 14001. Visoka motiviranost stručnjaka i svih zaposlenih koji rade i posluju primjenjujući i koristeći najnovije informatičke tehnologije u poslovanju poduzeća i komunikaciji sa tržištem čine TEHNIX uspješnom globalnom kompanijom. Preko 300 stalno zaposlenih sa svojim kooperantima svrstava TEHNIX u red najuspješnijih poduzeća u Republici Hrvatskoj i šire. Ukupni prihod poduzeća u 2011. godini iznosio je 142 milijuna kuna, od čega je 60% ostvareno izvozom vlastitih proizvoda. Direktor poduzeća sa vodećim menadžerima koji upravljaju resursima poduzeća imaju jasnu strategiju razvoja koja svim zaposlenima osigurava visoki standard rada i primjeren osobni dohodak koji motivira stručnjake i sve zaposlene da stalno inoviraju svoje znanje i vještinu rada ugrađujući ih u proizvode TEHNIX-a.

U 20 godina postojanja poduzeće TEHNIX bilježi visoki i kontinuirani rast i razvoj u svim segmentima poslovanja. Od prvog dana radili smo profesionalno kao poduzeće koje redovno servisira sve svoje obveze prema državi, radnicima, te određuje vlastitu strategiju razvoja i osigurava vlastiti razvoj proizvoda i proizvodnje. Poduzeće TEHNIX posjeduje 50 vlastitih patenata i inovacija koje su ugrađene u preko 350 vlastitih proizvoda koje uspješno plasiramo na tržište kao vlastiti proizvod ili prodaju licence ili inovacija. Surađujemo sa mnogo stručnjaka i institucija, te vodećim poduzećima u Republici Hrvatskoj. Sudjelujemo na gotovo svim značajnim sajmovima u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Pratimo što se na području naše djelatnosti događa ne samo u Europi nego i u svijetu. Sudjelujemo na simpozijima i surađujemo sa stručnim časopisima koji se bave zaštitom okoliša. Svojim doprinosom kvalitetnim suvremenim strojevima i opremom značajno utječemo na razvoju i unapređenju sustava zaštite okoliša. Pomažemo i financiramo društveno razvojne projekte. Za veliki doprinos na razvoju sustava zaštite okoliša, za postignute rezultate na projektiranju i proizvodnji dodijeljena su nam visoka državna i međunarodna priznanja te stručne i tehničke nagrade. Godine 2009. proglašen sam inovatorom godine u Republici Hrvatskoj.

Nabrojit ćemo samo najuspješnije inovacije TEHNIX-a koje predstavljaju izvozni brand kompanije : PRESS KONTEJNERI – uređaji za sabijanje otpada, tip Tehnix od 5, 10, 20 i 32 m³; PREŠE – BALIRKE - strojevi za recikliranje otpada od 10, 15, 25, 50 i 100 tona potiska; SEPARATORI - uređaji za fizikalno pročišćavanje voda kapaciteta od 1 do 1000 lit/s; BIOROTORI – suvremeni uređaji za biološko pročišćavanje voda od 100 do 100.000/ES; MOBILNE NAFTNE PUMPE – od 1000 do 25000 litara opremljene sa informatičkom oremom; STAMBENO – POSLOVNI KONTEJNERI I KONTEJNERI RAZNIH I SPECIJALNIH NAMJENA; EKOMUNAL – komunalno vozilo sa kapacitetom nadogradnje 14, 16, 18, 20 i 22 m³; MBO-T mehaničko biološko termička obrada miješanog komunalnog otpada; PRETOVARNE STANICE – ekonomičan način pretovara, prijevoza i istovara komunalnog otpada; AUTOMATSKE PRAONICE – postrojenja za automatsko i ekološko pranje podvozja gospodarskih vozila. Svi proizvodi poduzeća TEHNIX visoke su kvalitete i posjeduju certifikate koji osiguravaju izvoz na europsko i svjetsko tržište, nose oznaku CE te time potvrđuju orijentaciju poduzeća TEHNIX na europsko tržište i tržište svijeta. Nabrojit ćemo samo najznačajnije zemlje na koje je poduzeće TEHNIX izvozno orijentirano: Austrija, Slovenija, Njemačka, Madžarska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Rusija, Luksemburg, Belgija, Srbija i Crna Gora, Bugarska, Rumunjska, Grčka, Italija, Libija i UAE. Razvili smo vlastiti brand u zaštiti okoliša pod nazivom TEHNIX GLOBAL ECOLOGICAL COMPANY.

 

Pogledajte profil našeg poduzeća >>> ovdje

Kontakt

Braće Radića 35

40320 Donji Kraljevec

tehnix@tehnix.com

tel: +385 40 650 100

fax: +385 40 650 108

 

hotel-kralj

Pošaljite upit

 
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr