Novosti

Pretovarna stanica Požarevac u Srbiji

Objavljeno: 09.04.2020

Kompanija Tehnix isporučila je kompletno postrojenje za reciklažu komunalnog otpada za grad i pokrajinu Požarevac u Srbiji. Postrojenje su montirali djelatnici kompanije Tehnix Beograd gdje zapošljavamo 50 radnika. Taj projekt je financiran preko IPA programa. Kapacitet postrojenja je 10 tona/sat. Puštanje u pogon planirano je za svibanj ove godine kada se steknu zdravstveni uvjeti i…

Saznajte više →

Kompanija Tehnix želi Vam sretan i blagoslovljen Uskrs

Objavljeno: 07.04.2020

Obavijest svim poslovnim partnerima povodom Uskrsa.

Saznajte više →

Izgradnja dječjeg vrtića Starigrad u Koprivnici

Objavljeno: 06.04.2020

Kompanija Tehnix je 03.04.2020. godine potpisala je ugovor o izgradnji dječjeg vrtića Starigrad u Koprivnici s Gradom Koprivnica. Svečanost potpisivanja ugovora održana je u gradskoj upravi u Koprivnici zajedno s predstavnicima Grada Koprivnice, Tehnix d.o.o. i Bistra d.o.o.

Saznajte više →

Društveno odgovorno poslovanje kompanije Tehnix

Objavljeno: 27.03.2020

Kompanija Tehnix danas je izvršila posebnu isporuku i primopredaju stambenog kontejnera. Radi se o društveno korisnoj gesti Grada Petrinje u suradnji s Tehnix-om. Stambeni kontejner udomio je jednu potrebitu obitelj iz Petrinje i time doprinio poboljšanju životnog standarda.

Saznajte više →

GKP PRE-KOM d.o.o. Prelog

Objavljeno: 25.03.2020

Kompanija Tehnix je 02.03.2020. godine potpisala ugovor o nabavi dva komunalna vozila s komunalnim poduzećem GKP Pre-kom d.o.o. Prelog na temelju odluke o odabiru kao najbolji ponuđač s najekonomičnijom ponudom u otvorenom postupku za nabavu specijalnih komunalnih vozila. Danas je izvršena svečana primopredaja komunalnih vozila EKOMUNAL uz prisutstvo direktora g. Siniše Radikovića, gradonačlenika grada Preloga…

Saznajte više →

Obavijest svim dobavljačima, partnerima i kupcima

Objavljeno: 25.03.2020

Obavještavamo Vas da se proizvodnja u kompaniji Tehnix odvija normalno u standardnom radnom vremenu. Zasada nema oboljelih ni drugih komplikacija, osigurali smo snabdijevanje sirovinama, proizvodimo vlastite panele te tako osiguravamo dovoljnu količinu za proizvodnju. Međutim, smanjili smo aktivnosti na terenu. Molimo Vas da za više detalja otvorite priloženu datoteku.

Saznajte više →

Isporuka Tehnix EKOMUNAL vozila na otok Šoltu

Objavljeno: 19.03.2020

Još jedna uspješna isporuka komunalnog vozila Ekomunal 7,5 m3 za komunalno poduzeće Basilija d.o.o. na otoku Šolti. Snaga kompanije Tehnix su njeni djelatnici i kvalitetni inovativni proizvodi.

Saznajte više →

Zahvala sudionicima Tehnix tehnološke konferencije

Objavljeno: 17.03.2020

Kompanija Tehnix zahvaljuje svim sudionicima tehnološke konferencije prve radne grupe na odazivu i kvalitetnom doprinosu u cilju poboljšanja i daljnjeg razvoja sustava održivog gospodarenja komunalnim otpadom u Republici Hrvatskoj, koristeći one tehnologije i uređaje kojima se postiže najveći stupanja reciklaže komunalnog otpada i ponovno korištenje korisnih sirovina u industriji te time i na direktnom doprinosu…

Saznajte više →

Isporuka komunalnog vozila u Slavonski Brod

Objavljeno: 16.03.2020

Kompanija Tehnix nastavlja svoj uspjeh na području komunalnih vozila. Danas je izvršena uspješna primopredaja novog komunalnog vozila Ekomunal 16 m3 za komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Slavonski Brod.

Saznajte više →

Mobilna corona kabina Tehnix za virusna oboljenja

Objavljeno: 13.03.2020

Inovacija kompanije Tehnix u borbi protiv virusa COVID-19.

Saznajte više →